VAMPIER GELAATSBEHANDELING

 

Als je last hebt van acné-littekens, rimpels of schade door de zon, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van microneedling, de behandeling waarbij gecontroleerde microverwondingen worden gebruikt om het natuurlijke genezingsproces van je huid te stimuleren.

Misschien heb je ook wel eens gehoord van microneedling met bloedplaatjesrijk plasma (PRP) meer bekend als de ‘vampier gelaatsbehandeling’.

Deze behandeling tilt microneedling naar een hoger niveau, waarbij de speciale helende cellen van je eigen bloed worden gebruikt om je huidskleur te verbeteren en onvolkomenheden glad te strijken.

WAT IS BLOEDPLAATSJESRIJK PLASMA (PRP)?

Bloedplaatsjesrijk plasma wordt verkregen uit een kleine afname van je eigen bloed.  PRP wordt gebruikt omdat het énorm veel groeifactoren en andere heilzame eiwitten bevat.

Op de dag van je behandeling wordt een kleine bloedafname bij je uitgevoerd door een medisch arts en vervolgens ongeveer 15 minuten gecentrifugeerd om de verschillende componenten te scheiden.  Daarna zal de arts het PRP hieruit afzonderen.

Dit krachtige huidherstellende serum zal gebruikt worden voor de behandeling.

HOE WERKT MICRONEEDLING MET PRP?

Het plasma-product (PRP) wordt op de huid aangebracht en met de microneedling pen wordt hierover bewogen.  Hierdoor worden kleine gaatjes in de huid geprikt.  Deze stimuleren de natuurlijke genezingsprocessen en creëren kanalen voor het PRP.

Bovendien stimuleren de kleine scheurtjes in de huid de aanmaak van collageen in de diepere huidlagen, wat huidverjonging mogelijk maakt door het verschijnen van rimpels en littekens in het gelaat te verminderen.

Het PRP kan door de microkanaaltjes in de diepere huidlagen worden gebracht.  Hiermee wordt een énorme boost in huidherstellende en huidregenererende verjongingsmagie verkregen.

Ten slotte wordt een kalmerend masker aangebracht om roodheid en irritatie te verminderen.  De behandeling duurt doorgaan anderhalf uur.

Microneedling (met of zonder PRP) kan verschillende huidaandoeningen verbeteren, waaronder:

acné littekens
ouderdomsvlekken
rimpels
zonneschade
littekens veroorzaakt door verwondingen zoals brandwonden
hyperpigmentatie

Zelfs als je het geluk hebt om geen van deze problemen te hebben, kan je microneedling met PRP overwegen om de teint, textuur en algehele uitstraling van je huid te verbeteren.

ONDER TOEZICHT VAN EEN MEDISCH ARTS

De behandelingen gaan door in de artsenpraktijk (in Brussel) en reken een halve dag tijdsbestek (verplaatsingen -we brengen je ter plaatse-, bezoek arts, behandeling).

PRIJS

350,00 euro per sessie
1.000,00 euro per 3 sessies

THUISVERZORGING

De juiste thuisverzorgingsproducten zijn hierbij een must.  Samen bepalen we welke producten voor jouw huid het best geschikt zijn om de beste resultaten te verkrijgen en te behouden.

AFSPRAAK ENKEL VIA
0473/51 63 58
of
info@camanelli.be