LASERONTHARING

Laserontharing wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Het maakt gebruik van geconcentreerde lichtpulsen om de haarzakjes te verwarmen en te vernietigen, waardoor de haargroei wordt verminderd of permanent wordt gestopt. Hier zijn enkele voordelen van laserontharing:

  1. Langdurige resultaten: In vergelijking met andere methoden zoals scheren, harsen of epileren, kan laserontharing langdurig tot permanent resultaat bieden.
  2. Tijdbesparend: Laserontharing kan grote delen van het lichaam in één sessie behandelen. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan regelmatig scheren of harsen.
  3. Minder ingegroeide haren: Bij regelmatig scheren of harsen is er een risico op ingegroeide haren. Met laserontharing wordt dit risico verminderd omdat de haargroei wordt verminderd of volledig wordt stopgezet.
  4. Minder irritatie van de huid: Scheren en harsen kunnen de huid irriteren, waardoor roodheid, jeuk en scheerbrand ontstaan. Met laserontharing is er minder tot geen kans op dergelijke irritatie, omdat de haren vanuit de haarzakjes worden verwijderd zonder de huid te beschadigen.
  5. Geschikt voor verschillende delen van het lichaam: Laserontharing kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, zoals benen, armen, handen, voeten, bikini, oksels, gelaat, rug, borst,..

Het is belangrijk op te merken dat de resultaten van laserontharing kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidskleur, haardikte en het type laser dat wordt gebruikt.

Camanelli werkt met de Milesman Compact diodelaser van de laatste generatie. Zeer effectief en met een koelkop tot -9°C vrijwel pijnloos.